• ftoliu paloma

  Fotoliu Paloma

  2.200 lei
  Fotoliu  Paloma - unul dintre cele mai interesante articole din categoria Relax, care, fără îndoială, reprezintă locul principal de atracție al încăperii. Se potriveşte perfect iubitorilor de mobilier contemporan, funcțional și elegant. Decorat cu o cusătură dublă, cu o mică etansare pe pernele scaunului, oferă canapelei textura de relief. Cotierele sunt prezentate cu două perne mici, care se scot ușor pentru a mări locul de şedere.
  Extensibil: Nu Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Fotoliu extensibil
  Fotoliu Extensibil Marisa - are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Designerii au reuşit să îmbine modernul și clasicul datorită contururilor cubice clare ale pernelor şi curelele executate în stilul Kapitone.
  Extensibil: Da Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă    
 • Fotoliu Aurora

  3.200 lei4.400 lei
  Fotoliu Aurora - Sistemul modular  se diferențiază de restul prin legăturile decorative de pe pernele reglabile sub forma spinării, care formează un loc deosebit de confortabil pentru odihnă. Inserțiile din lemn ale cotierelor în combinație cu materialul folosit și mobilierul îi dau un aspect armonios.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Fotoliu Alison

  2.306 lei
  Fotoliu Alison - un model realizat într-un stil italian rafinat. Va sublinia perfect avantajele interiorului casei tale și le va completa cu luxul detaliilor practice.
  Extensibil: Nu Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă    
 • Fotoliu Royal Buttons - Stilul aristocratic al modelului Royal Buttons este subliniat cu spătarul și cotierele realizate în tehnica Kapitone, manual în mod tradițional. Combinația comodităţii dimensiunilor externe mici vă permite să decorați elegant interiorul, chiar și pentru o cameră mică.
  Extensibil: Nu Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • Fotoliu Emily

  1.900 lei2.500 lei
  Fotoliu Emily - va bucura fanii designului clasic. Formele netede ale spătarului împodobite cu o cusătură decorativă, combinate cu cotiere fine, creează un fotoliu confortabil, care va deveni de neînlocuit în sufragerie.
  Extensibil: Da Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Fotoliu Modular Sierra

  1.900 lei3.100 lei
  Fotoliu Sierra - Sistemul modular Sierra din categoria Relax arată confortabil și modern. O atenţie deosebită a fost acordată proiectării designului fotoliului: cusătură dublă decorativă cu fir contrastant, draperii pe pernele scaunelor, cotiere laterale. Pernele mici pot fi așezate atât pe scaun, cât și la spatele canapelei.
  Extensibil: Da + Ladă depozitare Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă    

Go to Top