Atenție la detalii Varietate de culori Canapele la comandă
 • Canapea Extensibilă Salerno- Are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Extensibilă: Da Culori Disponibile: Vezi mostrar aici
 • Canapea Extensibilă Cosenza- are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Extensibilă: Da Culori Disponibile: Vezi mostrar aici
 • Cadru pat - are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Culori Disponibile: Vezi mostrar aici
 • Canapea Extensibilă de colț Palermo- are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Foloseste mecanismul pivotant si are sistem de prindere lamela-arc.  
 • Canapea Extensibilă Florența- Are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Extensibilă: Da + Ladă depozitare Culori Disponibile: Vezi mostrar aici
 • Promo
  pat tapitat

  Pat Madison

  2.600 lei
  Pat Madison - Paturile tapițate, fără vârstă, sunt populare datorită varietății de culori, tipului țesăturii și dimensiunea tapițeriei, avantajul acestui pat fiind designul și confortul ridicat pe care le oferă.
 • Promo
  pat florence

  Pat Florence

  3.200 lei
  Pat Florence - cu un stil asemanător colecției Royal Buttons, acesta defineste decorul dormitorului tău și îi conferă o notă de eleganță prin îmbinarea materialului premium cu complexitatea detaliilor de care dispune.
  Culori disponibile: Vezi mostrar aici Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • Promo
  Pat Julia Pat Julia

  Pat Julia

  3.300 lei
  Pat Julia - Asemănător modelului Royal Buttons, spătarul patului cu strângeri adânci va crea o atmosferă de prosperitate  în orice dormitor, fiind construit cu o atenție deosebită la fiecare detaliu. Designul său va adăuga o notă elegantă dormitorului dumneavoastră.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • Promo
  Pat Verona Pat Verona

  Pat Verona

  2.950 lei
  Pat Verona - Paturile tapițate au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Sunt călduroase, confortabile și durabile. Patul tapițat Verona se potrivește perfect stilului oricărei case. Veți adora moliciunea și confortul ridicat pe care le oferă acest pat.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • Promo

  Pat Scarlet

  2.750 lei
  Pat Scarlet - vă va aduce o mulțime de beneficii acasă!  Designul său modern va adăuga o notă elegantă dormitorului dumneavoastră.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • accesoriu puf

  Puf Accesoriu Marisa

  800 lei900 lei
  Puf Accesoriu Marisa - are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Designerii au reuşit să îmbine modernul și clasicul datorită contururilor cubice clare ale pernelor și curelelor splendide executat in stilul Kapitone.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • Accesoriu Puf

  Puf Accesoriu Royal Buttons

  800 lei900 lei
  Puf Accesoriu Royal Buttons - Stilul aristocratic al modelului Royal Buttons este subliniat de produsele realizate în tehnica Kapitone, manual în mod tradițional.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Coltar modular
  Colțar modular cu otoman Sierra - face parte  din categoria Relax având un aspect confortabil și modern. O atenţie deosebită a fost acordată proiectării designului canapelei: cusătură dublă decorativă cu fir contrastant, draperii pe pernele scaunelor, cotiere laterale. Pernele mici pot fi asezate atât pe scaun, cât și la spatele canapelei. Fiecare element poate fi achiziționat separat. Pentru configurația dorită selectați din variațiunile afișate
  Extensibil: Da + Ladă depozitare Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă    
 • coltar paloma

  Colțar Paloma

  8.300 lei
  Colțar Paloma - unul dintre cele mai interesante articole din categoria Relax, care, fără îndoială, reprezintă locul principal de atracție al încăperii. Se potriveşte perfect iubitorilor de mobilier contemporan, funcțional și elegant. Spătarul divanului se transformă lin în scaun,  construcția devenind și mai confortabilă. Decorat cu o cusătură dublă, cu o mică etansare pe pernele scaunului, oferă canapelei textura de relief. Cotierele sunt prezentate cu două perne mici, care se scot ușor pentru a mări locul de şedere.
  Extensibil: Da + Ladă depozitare Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • Canapea extensibila
  Canapea Extensibilă Aurora - Sistemul modular al acestui model,  Aurora, se diferențiază de restul produselor prin legăturile decorative de pe pernele reglabile sub forma spinării, care formează un loc deosebit pentru odihnă. Inserțiile din lemn ale cotierelor în combinație cu materialul folosit și mobilierul îi dau un aspect armonios.
  Extensibilă: Da + Ladă depozitare Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • ftoliu paloma

  Fotoliu Paloma

  2.200 lei
  Fotoliu  Paloma - unul dintre cele mai interesante articole din categoria Relax, care, fără îndoială, reprezintă locul principal de atracție al încăperii. Se potriveşte perfect iubitorilor de mobilier contemporan, funcțional și elegant. Decorat cu o cusătură dublă, cu o mică etansare pe pernele scaunului, oferă canapelei textura de relief. Cotierele sunt prezentate cu două perne mici, care se scot ușor pentru a mări locul de şedere.
  Extensibil: Nu Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Puf accesoriu canapea alison
  Puf Accesoriu Canapea Alison - Colecția Alison este realizată într-un stil italian rafinat. Va sublinia perfect avantajele interiorului casei tale și le va completa cu luxul detaliilor practice.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Canapea Extensibilă Marisa

  Canapea Extensibilă Marisa

  3.050 lei3.200 lei
  Canapea Extensibilă Marisa – are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Designerii au reuşit să îmbine modernul și clasicul datorită contururilor cubice clare ale pernelor și curelelor executate in stilul Kapitone.
  Extensibilă: Da Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Fotoliu extensibil
  Fotoliu Extensibil Marisa - are o caracteristică excepţională – o combinaţie contrară de tendinţe stilistice realizate într-o singură colecţie. Designerii au reuşit să îmbine modernul și clasicul datorită contururilor cubice clare ale pernelor şi curelele executate în stilul Kapitone.
  Extensibil: Da Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă    
 • Accesoriu PUF Accesoriu PUF Mobila Vision
  Accesoriu Puf Valerie - Canapelele si colțarele din colecția Valerie pot fi echipate suplimentar cu un accesoriu puf atașat.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • coltar cu otoman coltar cu brate valerie

  Colțar cu otoman Valerie

  6.600 lei7.400 lei
  Colțar Valerie -  un model ultramodern, care a luat caracteristicile ilustrate de colecția Sierra, schimbând doar dimensiunile și cotierele. Acum, canapeaua unicată permite să se integreze perfect în spaţii mici , completându-le cu armonie și comfort.
  Extensibil: Da + Ladă depozitare Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă
 • Fotoliu Aurora

  3.200 lei4.400 lei
  Fotoliu Aurora - Sistemul modular  se diferențiază de restul prin legăturile decorative de pe pernele reglabile sub forma spinării, care formează un loc deosebit de confortabil pentru odihnă. Inserțiile din lemn ale cotierelor în combinație cu materialul folosit și mobilierul îi dau un aspect armonios.
  Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Pat Kristal Buttons

  3.181 lei3.900 lei
  Pat Kristal Buttons - Stilul aristocratic al modelului Royal Buttons este subliniat cu spătarul si cotierele realizate în tehnica Kapitone, manual în mod tradițional.
  Materiale și culori  disponibile: Catifea, Denim, Stofă  
 • Fotoliu Alison

  2.306 lei
  Fotoliu Alison - un model realizat într-un stil italian rafinat. Va sublinia perfect avantajele interiorului casei tale și le va completa cu luxul detaliilor practice.
  Extensibil: Nu Materiale și culori disponibile: Catifea, Denim, Stofă    

Go to Top