Termeni si condiții

———

SECTIUNEA 1 – INFORMATII LEGALE PRIVIND SITE-UL mobila-vision.ro

Site-ul mobila-vision.ro reprezinta un portofoliu si un magazin online si este proprietatea firmei S.C. VISION MOBILIER G.C. SRL, cu sediul in Str. Principala, nr. 349, Poiana Marului, din Brasov, – Telefon:Ne puteti contacta prin email – la adresa: contact@mobila-vision.ro, sau telefonic, la: 0766.551.233.

Utilizarea Site-ului este guvernata de acesti termeni si conditii de utilizare.

Prin accesarea Site-ului, utilizatorul de Internet este de acord sa respecte termenii de utilizare de mai jos. Utilizatorul confirma ca a citit, a inteles si a acceptat in intregime aceste conditii de utilizare. Daca Utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre aceste conditii de utilizare, Utilizatorului i se refuza accesarea Site-ului. Orice noi functionalitati sau instrumente adaugate ulterior fac parte integranta din Termeni si Conditii. Vom actualiza intotdeauna ultima versiune pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a adauga, inlocui sau schimba orice parte din acesti Termeni si Conditii adaugand modificarile pe site. Este responsabilitatea dumneavoastra de a verifica periodic aceasta pagina pentru eventualele modificari. Prin continuarea accesarii acestui site web veti accepta implicit orice schimbare.

SECTIUNEA 2 – CONDITII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza pe oricine pentru orice motiv, oricand. Acceptand aceste conditii, dumneavoastra declarati ca intelegeti ca toate informatiile schimbate intre VISION MOBILIER G.C. SRL ca furnizor si dumneavoastra in calitate de client, sunt informatii confidentiale si sunt securizate conform legislatiei romanesti. Accesul la www.mobila-vision.ro in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Cumparator. Sunteti de acord sa nu copiati, vindeti sau reproduceti partial sau integral orice functionalitate sau continut al acestui site fara acordul nostru. Termenii si conditiile incluse aici cuprind cele mentionate dar nu se vor limita la acestea.

SECTIUNEA 3 – TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Utiliarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Definitii si termeni:

 • Vanzator – societatea VISION MOBILIER G.C. SRL
 • Cumparator – persoana fizica/ persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.
 • Utilizator – orice persoana fizica/ jurdica care, prin utilizarea site-ului si-a dat acordul cu privire la clauzele mentionate in sectiunea Termeni si Conditii.
 • Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (comenzi, facturi fiscale, garantii, etc.)
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, a telefonului sau postei electronice intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.
 • Produse si Servicii – orice bun sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
 • Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Cumparatorului.
 • Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator cu referire la informatiile continute de acesta.
 • Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultate din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre SC VISION MOBILIER G.C. SRL Cumparatorului, prin utilizarea modalitatilor de plata, indiferent de modalitatea de livrare.

Continutul site-ului

mobila-vision.ro face tot posibilul pentru a actualiza continutul Site-ului si pentru a furniza Utilizatorului informatii corecte. Cu toate acestea, firma VISION MOBILIER G.C. SRL nu va fi trasa la raspundere pentru orice posibile erori si/sau omisiuni. mobila-vision.ro isi rezerva dreptul de a modifica, rezilia, suspenda sau intrerupe orice serviciu sau continut al Site-ului, fara niciun avertisment prealabil. Utilizatorul poate semnala orice eroare sau omisiune la urmatoarea adresa de e-mail: contact@mobila-vision.ro. Orice utilizare a Site-ului care nu este conforma cu scopul initial al acestuia si orice incalcare a acestor Termeni si Conditii pot conduce la aplicarea de sanctiuni penale si civile prevazute de lege. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea sau utilizarea in scop comercial oricaror informatii reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Accesarea site-ului

Accesarea serviciilor se face prin intermediul unui dispozitiv (calculator, tableta, telefon, etc) conectat la o retea de telecomunicatii care permite accesarea Site-ului in conformitate cu protocoalele de comunicatie folosite in mod obisnuit de Internet. mobila-vision.ro face tot posibilul sa mentina accesibilitatea Site-ului 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, totusi, fara a-si asuma nici o obligatie in acest sens. Accesarea Site-ului poate fi temporar intrerupta pentru intretinere, actualizare si orice alte scopuri. In niciun caz, VISION MOBILIER G.C. SRL nu va fi trasa la raspundere pentru aceste intreruperi sau pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul. In plus, VISION MOBILIER G.C. SRL nu va fi trasa la raspundere pentru existenta malware (virusi, softuri care blocheaza pagina, etc) pe site-ul sau si nici pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul.

Links

Odata ce ati accesat un link din site-ul nostru, acesta va poate redirectiona in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informatiei sau protectia informatiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si va incurajam sa le cititi de fiecare data. Accesarea unor astfel de site-uri se face strict pe raspunderea dumneavostra.

SECTIUNEA 4 – PROPRIETATEA INTELECTUALA

Marci comerciale inregistrate

Marcile inregistrate care apar pe site-ul mobila-vision.ro sunt proprietatea mobila-vision.ro si/sau proprietatea societatii-mama VISION MOBILIER G.C. SRL sau brand-uri care apartin tertilor care au autorizat utilizarea acestor marci comerciale de catre mobila-vision.ro si/sau societatea-mama. Accesarea Site-ului nu acorda alte drepturi decat vizualizarea continutului Site-ului. Publicarea acestui Site pe Internet nu elimina obtinerea oricarei licente de utilizare a marcilor comerciale citate, orice astfel de utilizare depinzand de autorizarea expresa, prealabila, scrisa, a detinatorului(ilor) marcii.

Drepturi de autor, drepturi de proprietate intelectuala, marcile comerciale si patentele

Site-ul constituie proprietate intelectuala protejata de drepturile privind proprietatea intelectuala. Toate elementele Site-ului, toate produsele prezentate sunt proprietatea exclusiva a mobila-vision.ro si/sau a societatii-mama VISION MOBILIER G.C. SRL, care sunt singurele entitati autorizate sa exercite drepturile de proprietate intelectuala relevante. Utilizatorul nu dobandeste nici o licenta sau niciun alt drept decat acela de a accesa Site-ul. Site-ul, componentele si produsele sale sunt protejate de legislatia din Romania si conventiile internationale privind respectarea drepturilor de autor, design, marci comerciale si patente. Reproducerea si/sau reprezentarea acestor componente este autorizata numai in scop informativ, cu aplicabilitate strict personala si privata. Toate cererile de autorizare trebuie transmise la urmatoarea adresa de e-mail: contact@mobila-vision.ro

Drepturi de autor privind imaginile si produsele

Toate drepturile de autor privind imaginile de pe site-ul mobila-vision.ro dar si referitor la produsele afisate apartin VISION MOBILIER G.C. SRL sau furnizorilor terti care au acordat o licenta de folosire a lor catre mobila-vision.ro. Subliniem ca produsele Mobila Vision reprezinta marci internationale protejate de legile romanesti si internationale in domeniul proprietatii intelectuale. Subliniem ca toate pozele de pe site-ul mobila-vision.ro sunt protejate de legile privind drepturile de autor romanesti si internationale. Orice reproducere neautorizata a acestora va atrage dupa sine raspunderea in fata legilor romanesti si internationale. Daca nu se prevede altceva, in cazul in care utilizatorul de Internet incarca materiale pe acest Site, utilizatorul de Internet acorda mobila-vision.ro, societatilor afiliate si reprezentantilor acesteia dreptul neexclusiv, liber de redevente, perpetuu, irevocabil, cu posibilitatea completa de acordare de sublicente, cu scopul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din astfel de continut, distribui, copia si afisa orice astfel de continut in intreaga lume, in orice forma, pe orice suport sau prin orice tehnologie cunoscute in prezent sau care vor fi dezvoltate ulterior. Utilizatorul de Internet declara si garanteaza ca materialele pe care le incarca sunt corecte; ca utilizarea materialelor nu incalca acesti Termeni de utilizare si nu va aduce prejudicii niciunei persoane sau entitati; si ca utilizatorul de Internet va despagubi mobila-vision.ro, societatea-mama, societatile afiliate acesteia, furnizorii, agentii, administratorii, directorii, angajatii, reprezentantii, partenerii, filialele, succesorii si cesionarii acesteia in cazul oricaror pretentii rezultate din materialele incarcate de utilizatorul de Internet.

SECTIUNEA 5 – ACURATETEA SI ACTUALIZAREA INFORMATIILOR

VISION MOBILIER G.C. SRL nu este responsabila daca informatia de pe acest site nu este corecta, completa sau actualizata. Continutul acestui site este furnizat pentru informare generala si nu ar trebui sa fie folosit in luarea deciziilor fara a consulta mai multe surse de informatii. Folosirea oricarui continut de pe acest site in luarea deciziilor se face pe riscul dumneavoastra. Administratorul mobila-vision.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. S-au facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea informatiilor si a continutului, cu toate acestea, nu putem fi responsabili de erorile tipografice si nu facem nici o declaratie cu privire la exhaustivitatea, precizia sau actualitatea unor astfel de inregistrari, descrieri sau imagini (inclusiv caracteristici, in aceasta). Aceste informatii si disponibilitatea oricarui Produs (inclusiv valabilitatea unei reduceri) pot fi modificate in orice moment fara notificare. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.

SECTIUNEA 6 – MODIFICAREA PRETURILOR SI SERVICIILOR

Schimbarea preturilor produselor se va face de cate ori consideram ca este nevoie fara o anuntare prealabila. Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe orice serviciu sau pret, oricand, fara o notificare in acest sens. Pretul produsului/produselor este cel mentionat pe SITE. Toate preturile includ TVA. VISION MOBILIER G.C. SRL atentioneaza asupra faptului ca pot exista teoretic cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. Acest lucru nu atrage obligatia din partea noastra de a livra produsul la pretul eronat.

SECTIUNEA 7 – PRODUSE

Anumite produse sau servicii pot fi limitate cantitativ sau ca disponibilitate in timp. Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarea produselor si serviciilor la anumite regiuni geografice in functie de intelegerile pe care le avem cu furnizorii nostri. VISION MOBILIER G.C. SRL face eforturi constant pentru a oferi clientilor sai cele mai mai bune produse conforme cu legislatia europeana in domeniu insa nu garanteaza ca acestea vor corespunde calitativ asteptarilor dumneavoastra. Scopul nostru este de a oferi un standard excelent de serviciu, cu toate acestea, daca simtiti ca este posibil sa nu fie realizat acest lucru, va rugam sa ne anuntati. Tratam cu maxima responsabilitate toate solicitarile, si depunem toate eforturile pentru a le rezolva cat mai repede posibil. Masuratorile, masurile si descrierile similare ale produselor pot fi aproximative si sunt doar pentru comoditate sau referinta. Ne straduim sa oferim cu precizie toate informatiile cu variante rezonabile referitoare la culorile sau accesoriile afisate, totusi finalizarea reala pe care o puteti vizualiza poate depinde de sistemul dumneavoastra de calculator sau suportul media, prin urmare nu putem garanta ca dispozitivul pe care il folositi va afisa cu acuratete culorile.

Livrarea

Livrarea produselor se va face prin intermediul firmelor de curierat, firmelor de transport agreate de noi sau postei conform termenelor de livrare afisate pentru fiecare produs, iar acestea pot fi prelungite in cazul sarbatorilor legale si/sau zilelor libere cu numarul zilelor nelucratoare. In cazul in care apar modificari fata de termenul de livrare afisat (finalizare productie mai devreme, intarzieri de la frunizori, perioade de concedii ale furnizorilor, vreme nefavorabila, intemperii, etc) veti fi informat de catre colegii nostri. In cazul in care primirea produselor comandate intarzie din cauza Utilizatorului/Cumparatorului, acesta datoreaza despagubiri de stocare in favoarea VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) in valoare de 0,1% din valoarea comenzii fara TVA pentru fiecare zi de intarziere dupa expirarea celor 3 (trei) zile de la primirea instiintarii despre livrarea comenzii in cazul in care livrarea nu se poate efectua. In ambele cazuri despagubirea se plateste la cerere. Amanarea in prealabil a primirii produselor se poate face telefonic, la numarul: +40374903030, sau prin e mail: contact@mobila-vision.ro. In cazul nerespectarii termenului indicat mai sus, sunt valabile regulile generale de anulare a comenzilor. Neprimirea de catre Cumparator a produselor, la data stabilita, conduce in mod automat la adaugarea in plus a cheltuielilor de transport  pentru urmatoarea livrare stabilita. In cazul in care s-au efectuat 2 incercari de livrare la adresa clientului iar acesta nu a primit produsele, comanda se anuleaza si se vor retine din banii virati pentru produse valoarea transportului necesare pentru aducerea produselor la firma-mama VISION MOBILIER G.C. SRL. Absenta de la adresa si neprimirea comenzii se considera: orice absenta/neprimire care nu a fost anuntata in prealabil sau a fost anuntata in ziua livrarii, fara a avea motive de forta majora (inundatii, incendiu, cutremur, decesul Cumparatorului sau a cuiva din familia lui). VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) nu este responsabila pentru masuratori facute gresit avand drept consecinta imposibilitatea introducerii produsului in casa Cumparatorului. VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) poate cere o confirmare suplimentara pe telefon, fax sau e-mail, pentru livrarea comenzii. In cazul in care Cumparatorul refuza sa ofere informatia ceruta de catre Vanzator, aceasta va conduce in mod automat la anularea livrarii comenzii sau chiar anularii comenzii pana la primirea confirmarii Cumparatorului, cu sau fara instiintarea in prealabil a Cumparatorului. Daca atunci cand s-a efectuat comanda a fost oferita adresa gresita sau falsa, sau persoana de contact si/sau numar de telefon nu au fost indicate corect, VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) nu isi asuma responsabilitatea pentru neindeplinirea comenzii ca urmare a informatiei incomplete sau incorecte oferite de catre Cumparator. VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) isi pastreaza dreptul de a refuza livrarea sau schimba locul de livrare a produselor comandate, in urmatoarele conditii:

 • imposibilitatea din motive obiective de a se efectua livrarea in locuri cu infrastructura slab dezvoltata sau neadecvata,
 • drumuri neasfaltate, drumuri inguste care pun in pericol mijlocul de transport cu care se transporta marfa sau sanatatea soferului si a personalului insotitor,
 • regiuni sau cartiere cu rata crescuta de criminalitate, acte de violenta si vandalism.

In cazul in care este schimbat locul de livrare, VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) se obliga sa anunte Cumparatorul in prealabil despre acesti factori care impiedica livrarea in locul dorit si sa stabileasca un alt loc de livrare confortabil pentru ambele parti. VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) nu este raspunzator pentru intarziere in cazul in care aceasta este din vina transportatorului sau a curierului care face livrarea si/sau in cazul circumstantelor care nu depind de VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB (sau CMR) sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea. Cumparatorul trebuie sa informeze personalul mobila-vision.ro in termen de 48 ore, la numarul de telefon +40374903030 sau la e-mailul contact@mobila-vision.ro. La primirea marfii, Cumparatorul sau tertul sunt obligati sa semneze documentele de insotire a marfii. Tertul se considera orice persoana care nu este titular al comenzii insa primeste marfa livrata la adresa de livrare indicata de catre Cumparator. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere daca persoana care primeste marfa comandata nu este titularul comenzii ci un tert desemnat de Cumparator si daca aceasta persoana nu verifica bine produsele la primire. Semnatura tertului de acceptare a produselor livrate este la fel de valabila ca si semnatura titularului comenzii. In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la termenul indicat in prealabil pentru efectuarea livrarii la adresa si/sau accesul la adresa de livrare a fost limitat (nu a fost asigurat), VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) este eliberat de responsabilitatea de a livra marfa comandata, iar Cumparatorul poate pierde drepturile sale cu privire la comanda efectuata si livrarea ei. Atunci cand marfa livrata nu corespunde cu marfa comandata de Utilizator, acest lucru putand fi stabilit la o examinare obisnuita a produselor primite, Cumparatorul are dreptul de a cere ca marfa care i-a fost livrata sa fie schimbata cu una care corespunde comenzii lui initiale, cat mai repede posibil. Cumparatorul se obliga sa instiinteze mobila-vision.ro cat mai repede posibil, la numarul de telefon +40374903030 sau la e-mail contact@mobila-vision.ro. Nu se va accepta refuzul unui produs livrat pentru culoare neconforma cu cea de pe ecranul dispozitivului prin care a fost consultat si comandat produsul pe site-ul mobila-vision.ro. VISION MOBILIER G.C. SRL (mobila-vision.ro) nu poate fi tras la rapundere pentru neconcordante intre culorile din realitate si cele de pe ecranul dispozitivului pe care l-ati folosit pentru a plasa comanda. Valoarea maxima a obligatiilor VISION MOBILIER G.C. SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la Cumparator.

Comanda

Orice produs este diponibil la achizitie conform mentiunilor afisate in dreptul sau. Nu toate produsele sunt pe stoc in momentul lansarii comenzii. Finalizarea comenzii presupune consimtamantul dumneavoastra implicit pentru furnizarea unor informatii personale sau pentru a fi contactat de reprezentantii mobila-vision.ro. Comanda poate fi anulata in orice moment de mobila-vision.ro fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • invalidarea cardului de catre banca sau procesatorul de plati,
 • furnizarea de informatii incorecte sau incomplete,
 • furnizarea de date fictive sau tentative de frauda,
 • neefectuarea platii in termenul stabilit in cazul comenzilor in care Cumparatorul a selectat metoda de plata prin transfer bancar,
 • la o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

In cazul produselor personalizate, Cumparatorul se poate retrage din contract fara plata unor despagubiri, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data platii efectuate. VISION MOBILIER G.C. SRL nu poate fi tras la raspundere pentru deciziile nepotrivite ale Cumparatorului in materie de dimensiuni, culori, finisaje, materiale personalizate

Garantia produselor

Site-ul mobila-vision.ro face eforturi permanente pentru a oferi clientilor sai produse de cea mai buna calitate si sigure. Toate produsele comercializate de mobila-vision.ro raspund celor mai inalte standarde de siguranta asa cum sunt ele definite in legislatia europeana si romana. Produsele comercializate de mobila-vision.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantiile se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului. Transportul conform garantiei se va efectua pe cheltuiala mobila-vision.ro iar solutionarea garantiei se va face in termen de maxim 30 de zile calendaristice. Garantia este valabila pentru proprietarul initial al unui produs vandut de VISION MOBILIER G.C. SRL, acesta neputand fii transferat unei alte persoane fizice sau juridice. VISION MOBILIER G.C. SRL nu isi asuma nici o raspundere privind consecintele pe care le-ar avea utilizarea sau intretinerea gresita a produselor, cauzate de nerespectarea instructiunilor producatorului. Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele manufacturate si cele din materiale naturale precum lemn, piele, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, finisajelor, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si particularitati aparente pe material. Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele din lemn masiv pot prezenta elemente naturale precum noduri, mici crapaturi, coloratii, etc. Acestea nu vor fi folosite pentru a se invoca garantia.

Nu fac obiectul garantiei

Conform legii nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, pete, material agatat, decolorari, sticla sparta, componente sau piese arse sau plesnite, etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate sau temperatura necorespunzatoare, decolorari din cauza expunerii la soare direct sau la surse de caldura directe, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, utilizarea unui produs de interior in exterior. Garantia nu acopera pagube produse de situatii de forta majora (inundatii, cutremur, incendiu si alte calamitati similare). Garantia se refera la calitatea produsului si nu poate fi extinsa asupra utilizarii sau manipularii incorecte.

Nu fac obiectul garantiei urmatoarele: lovituri, crapari, pete, arsuri, material agatat, decolorari, spargerea sticlelor, ciobiri si zgarieri rezultate in urma manipularii incorecte in zona usilor, scarilor de bloc, holurilor sau rezultate in urma contactului cu diferiti pereti,produsele deteriorate in urma dezambalarii necorespunzatoare, folosind obiecte dure sau ascutite care duc la taierea, frecarea sau zgarierea suprafetelor,

 • frecarea cu materiale abrazive,
 • utilizarea unui produs de interior in zone exterioare,
 • expunerea produsului direct la soare, la surse de cadura directe (ex: masa din lemn masiv amplasata langa un calorifer), la temperaturi prea mari sau prea mici, umiditate nerespectand intructiunile de utilizare ale produsului (ex: o umiditate foarte scazuta in cazul lemnului masiv duce la crapaturi),
 • in cazul in care Cumparatorul incearca repararea sau eliminarea neconformitatilor la un centru de service (montaj/demontaj) neautorizat de mobila-vision.ro
 • daune produse de situatii de forta majora (inundatii, cutremur, incendiu si alte calamitati similare),
 • montarea si utilizarea gresita a produselor, care pot duce la deterioarea in timp a acestora (ex: bratele unui scaun montate invers fata de pozitia corecta).

Informatii contact

Orice intrebare despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului mobila-vision.ro se poate adresa pe email: contact@mobila-vision.ro